Kas Snapchat teavitab ekraani salvestamisest? — 2024

Kas soovite ekraanil salvestada vestlust või lugu Snapchatis?





Kui teete, võite küsida, kas Snapchat teavitab teist inimest ekraani salvestamisel.



Nagu võib-olla juba teadsite, teavitab Snapchat teist inimest, kui teete vestlusest või tema loost ekraanipildi.



Kuid kas Snapchat teavitab ekraanisalvestusest?



Sellest artiklist saate teada kas teine ​​inimene teab kui salvestate ekraanil vestluse või nende loo.



Sisukord

  1. Kas Snapchat teavitab ekraani salvestamisest?
  2. Kas Snapchat teavitab, kui ekraanil loo salvestate?
  3. Kas Snapchat teavitab, kui ekraanil vestlust salvestate?
  4. Kuidas kuvada Snapchatis salvestust ilma nende teadmata
  5. Järeldus

Kas Snapchat teavitab ekraani salvestamisest?

Jah, Snapchat annab teada salvestab teine ​​isik ekraanil tema vestluse või loo.

Kui salvestate ekraanil kellegi loo Snapchatis, saab ta seda öelda, kuna nende vaatajate loendis on teie nime kõrval topeltroheline nooleikoon.

Teisest küljest, kui vestluse ekraanil salvestate, teavitatakse inimest, et te seda tegite.

Kui salvestate ekraanil kellegi loo Snapchatis, on tema vaatajate loendis teie nime kõrval topeltroheline nooleikoon.

Teisest küljest, kui soovite vestluse ekraanil salvestada, kuvatakse vestluses märguanne (sarnane ekraanipildi märguandega).

Märguanne on vestlusesisene märguanne, sarnane ekraanipildi teatisele.

Näete ülaloleval pildil, kuidas ekraanipildi ja ekraanisalvestuse märguanded välja näevad.

Seega, kui loodate ekraanile salvestada vestlust või kellegi lugu, pidage meeles, et see inimene saab teadlikuks sellest.

Selle teavitusfunktsioonide tõttu on raske pääseda kellegi vestluse või loo salvestamisest Snapchati.

Kui soovite ekraanil salvestada kellegi lugu või vestelda ilma tema teadmata, lugege edasi, et teada saada, kuidas.

Kuid kõigepealt uurime välja, mis juhtub ekraani salvestamisel kellegi lugu Snapchatis.

Kas Snapchat teavitab, kui ekraanil loo salvestate?

Jah, Snapchat annab teada teine ​​inimene ekraanil salvestada tema loo.

Kui pildistate kellegi lugu, kuvatakse teie nime kõrval roheline topeltnooleikoon.

Samamoodi kuvatakse teie nime kõrval roheline topeltnooleikoon, kui salvestate ekraanil kellegi loo.

Kui salvestate ekraanil kellegi loo, kuvatakse a roheline topeltnool teie kasutajanime kõrval, kui nad vaatavad oma vaatajate loendit.

See on siis, kui inimene teab, et olete tema loost ekraanipildi või ekraanisalvestuse teinud.

Inimene ei saa aga öelda kas te (täpsemalt) tegite nende loo ekraanipildi või salvestasite selle ekraanile.

Seda seetõttu, et roheline topeltnool on kasutatud mõlema jaoks ekraanipilt ja ekraanisalvestus.

Kui pildistate kellegi loo, kuvatakse tema vaatajate loendis teie nime kõrval ka roheline nool.

Teisisõnu, konkreetset ikooni pole mis eristab ekraanipilti ekraanisalvestusest.

Lühidalt, Snapchat teavitab inimest vaatajate loendis teie nime kõrval rohelise topeltnoolega, kui salvestate tema loo ekraanipildi või ekraanipildi.

Nii et järgmine kord, kui soovite kellegi lugu ekraanil salvestada, pidage seda meeles nad saavad sellest teadlikud.

Kas Snapchat teavitab, kui ekraanil vestlust salvestate?

Jah, Snapchat annab teada isik, kui sa ekraani vaatad, salvestab temaga vestluse.

Kui soovite vestluse ekraanil salvestada, teavitab Snapchat inimest, et olete seda teinud.

Snapchat suudab tuvastada nii vestluse ekraanipildi kui ka ekraanisalvestuse.

Kui teete vestlusest ekraanisalvestuse, siis Snapchat suudab seda tuvastada.

Kui teeksite vestlusest ekraanisalvestuse, saadetakse vestluses märguanne.

Kui teeksite vestlusest ekraanipildi, kuvatakse vestluses teade: Tegite vestlusest ekraanipildi.

Teisest küljest, kui teeksite vestlusest ekraanisalvestuse, vestlusesisene teatis , Teie ekraanile salvestatud vestlus saadetakse vestlusesse.

Erinevalt ekraanipildi tegemisest või kellegi loo salvestamisest saab inimene vestluses konkreetse toimingu ära rääkida.

Seega, kui arvasite, et saate vestluse ekraani salvestamisest pääseda, mõelge uuesti, sest Snapchat suudab tuvastada ka ekraanisalvestuse.

Kuidas kuvada Snapchatis salvestust ilma nende teadmata

Saate kuvada Snapchatis salvestuse ilma teise isiku teadmata lülitage lennukirežiim sisse.

Snapchatis ekraani salvestamiseks ilma teise inimese teadmata lülitage oma iPhone'is või Android-seadmes lennukirežiim sisse.

Snapchat ei suuda tuvastada ega teavitada inimest, kui olete ekraanile tema vestluse või loo salvestanud, kui lülitasite lennukirežiimi sisse.

Lennukirežiim keelab teie Interneti-ühenduse , nii et Snapchat ei suuda tuvastada, et olete ekraanile salvestanud kellegi vestluse või loo.

Samuti keelab see automaatselt teie Wi-Fi-ühenduse ja see ei loo ühendust ühegi uuega, kui te seda käsitsi ei tee.

Kui olete Snapchati rakenduses, lülitage lennuk sisse.

Siit saate teada, kuidas saate lennukirežiimi sisse lülitada iPhone'is :

  1. Minge Snapchati.
  2. Pühkige ekraani allservast üles.
  3. Lennurežiimi sisselülitamiseks puudutage lennukiikooni.

Siit saate teada, kuidas saate lennukirežiimi sisse lülitada Android-seadmes :

  1. Minge Snapchati.
  2. Pühkige ekraani ülaosast alla.
  3. Lennurežiimi sisselülitamiseks puudutage lennukiikooni.

Pärast lennukirežiimi sisselülitamist ei ole teil Interneti-ühendust.

Sellisena Snapchat ei saa teatama keegi, kui tegite ekraanipildi või salvestasite tema vestluse või loo.