Kuidas kustutada saadetud snap Snapchatis — 2023

Kas saatsite kellelegi pildi, mida te ei kavatsenud saata?



Kui te seda tegite, võiksite selle kustutada või saatmise tühistada enne kui inimene selle avab.



Seda seetõttu, et kui inimene on klõpsu juba avanud, võib selle kustutamiseks olla liiga hilja.



Snapchat võimaldab kasutajatel klõpse kustutada pärast värskendust aastal 2018.



Enne värskendust ei anta kasutajatele võimalust klõpse kustutada.



Pärast värskendust saate nüüd kustutada klõpse või sõnumeid mõlemalt poolt.

Sellest juhendist saate teada, kuidas kustutada Snapchatis saadetud klõps.

Samuti saate teada, kas saate klõpsu saatmise tühistada ja mida teha, kui saatsite pildi valele inimesele.

  1. Kuidas kustutada Snapchatis saadetud snap
  2. Kas saate hetke tagasi saata?
  3. Mida teha, kui saatsite Snapchati valele inimesele?

Kuidas kustutada Snapchatis saadetud snap

Snapchatis saadetud pildi kustutamiseks otsige üles klõps, mida soovite kustutada.

Järgmisena puudutage ja hoidke klõpsatust, seejärel puudutage selle kustutamiseks nuppu Kustuta.

Kui olete puudutanud nuppu Kustuta, teeb seda Snapchat proovige seda eemaldada nende serveritest.

Kui kustutate klõpsu, kustutatakse see mõlemalt poolt.

Teisisõnu, pilt kustutatakse teie vestlusest ja teise inimese vestlusest.

Parim on pilt kustutada enne kui teine ​​inimene selle avab.

Kui teine ​​inimene on klõpsu juba avanud, ei muuda selle kustutamine midagi.

Kui klõps on kirjas Delivered, tähendab see, et inimene pole seda veel avanud.

Kui aga klõpsuga on kirjas Avatud, tähendab see, et inimene on klõpsu juba avanud.

Kui see nii on, siis on liiga hilja kustutada, sest inimene on seda juba näinud.

Siin on kolm sammu, kuidas Snapchatis saadetud klõpsatust kustutada.

1. Otsige üles klõps, mida soovite kustutada

Liikuge klõpsule, mida soovite kustutada, seejärel toksake ja hoidke seda all.

Esimene samm on leida klõps, mida soovite kustutada.

Esiteks avage oma mobiilseadmes Snapchat.

Kui Snapchat on avatud, puudutage vestluse ikooni et näha oma vestlusi.

Liikuge oma vestlustes kasutaja juurde, kellelt soovite pildi kustutada.

Kui olete kasutaja leidnud, puudutage teda avage oma vestlus nendega.

Kui olete neile kiirakti saatnud, näete punast noolt koos pealdisega Tarnitud.

Kui snap kuvatakse kui Tarnitud, tähendab see, et kasutaja pole avanud see veel.

See on hea märk, kuna inimene pole teie pilti näinud, nii et saate selle siiski kustutada, enne kui ta seda näeb.

Kui aga snap kuvatakse kui Avatud, tähendab see, et kasutaja on selle juba avanud.

Kui lukk avatakse, saate selle ikkagi kustutada et see vestlusest eemaldada.

Jätkake järgmise sammuga, et saada teavet klõpsu kustutamise kohta.

2. Toksake ja hoidke klõpsatust, seejärel puudutage Kustuta

Pildi kustutamiseks puudutage nuppu Kustuta.

Järgmine samm on puudutage ja hoidke klõpsatust.

Pärast klõpsu puudutamist ja hoidmist ilmub ekraanile valik Kustuta.

Kustutusvalik võimaldab saadetud pildi kustutada.

Puudutage nuppu Kustuta klõpsu kustutamiseks.

Kui puudutasite valikut Kustuta esimest korda, kuvatakse hüpikteade.

Teil on vaja puudutage nuppu Okei hüpiksõnumi sulgemiseks.

Hüpiksõnum teavitab teid, et sõnumi kustutamisel proovib Snapchat seda oma serveritest eemaldada.

See ei pruugi aga alati toimida, kui kasutajal on halb Interneti-ühendus või Snapchati vanem versioon.

Nagu öeldud, toimib klõpsu kustutamine peaaegu kogu aeg.

Seega, kui kustutasite tarnitud klõpsu, siis see klõps on jäädavalt kustutatud , ja kasutaja ei saa seda enam avada.

Kui aga kustutasite avatud klõpsu, on kasutaja seda juba näinud.

Halvima stsenaariumi korral võib kasutaja olla juba klõpsu avanud ja sellest ekraanipildi teinud.

Kui see nii on, pole klõpsu enam mõtet kustutada.

Jätkake viimase sammuga, et näha, mis juhtub pärast klõpsu kustutamist.

3. Kuvatakse teade, et snap on kustutatud

Kui snap on edukalt kustutatud, näeb teine ​​isik teadet x kustutas kiirsõnumi.

Kui olete klõpsu kustutanud, kuvab Snapchat teisele inimesele teate, et olete selle kustutanud.

Sõnum loetakse x kustutas hetke , kus x on inimese nimi.

Näiteks kui inimese nimi on lhw, kuvatakse vestluses sõnum, lhw kustutatud.

See tähendab, et snap on mõlemalt poolt edukalt kustutatud.

Siiski, et ei garanteeri et inimene pole teie pilti näinud.

Kui pildil on kirjas Avatud, on inimene teie pilti juba näinud, seega pole mõtet seda kustutada.

Samamoodi, kui x tegi ekraanipildi sõnumi, tähendab see, et inimene on teinud ekraanipildi klõpsatusest, seega on selle kustutamine mõttetu.

Sellest hoolimata saate avatud noolest vabanemiseks klõpsu kustutada.

Olete edukalt õppinud, kuidas Snapchatis saadetud pilti kustutada!

Kas saate hetke tagasi saata?

Jah, saate Snapchatis klõpsu saatmise tühistada.

2018. aastal tutvustas Snapchat funktsiooni, mille abil saate klõpse ja sõnumeid kustutada.

See funktsioon võimaldab teil klõpsude ja sõnumite saatmise tühistamine mida sa ei kavatsenud saata.

Pildi saatmise saate tühistada, hoides seda all ja kustutades selle.

Peate siiski kindlasti klõpsu kustutama enne kui inimene selle avab.

Kui inimene on klõpsu juba avanud, on selle kustutamiseks liiga hilja.