Kuidas TikTokis isiklikule kontole lülituda — 2024

Kui lülitusite TikTokis kogemata pro kontole, võiksite lülituda tagasi isiklikule kontole.





TikTokil on kolm erinevat tüüpi kontode, sealhulgas isikliku konto, ettevõtte konto ja loojakonto.



Igal kontotüübil on erinevad funktsioonid.



Näiteks kui lülitusite ettevõttekontole, saate oma biograafiasse lisada klikitava lingi.



Siiski ei saa te seda teha, kui teil on isiklik konto.



Ettevõttekonto peamine puudus on see, et teie ei saa et kasutada oma videotes tavalisi laule.

Nii et kui kasutate TikToki üksikisikuna, on parem kasutada selle asemel isiklikku kontot.

Sellest juhendist saate teada, kuidas TikTokis isiklikule kontole lülituda ja palju muud.

  1. Kuidas TikTokis isiklikule kontole lülituda
  2. Kas saate TikTokis tagasi isiklikule kontole lülituda?
  3. Mis juhtub, kui lülitun TikTokis profikontolt tagasi isiklikule kontole?

Kuidas TikTokis isiklikule kontole lülituda

TikTokis isiklikule kontole lülitumiseks peate navigeerima jaotisse Konto seadete haldamine.

Kui olete konto seadete haldamises, saate lülituda isiklikule kontole, puudutades valikut Lülita isiklikule kontole.

Kui olete puudutanud valikut Lülita isiklikule kontole ja selle kinnitanud, siis teie konto lülitatakse tagasi isiklikule.

Kui teie konto on ärikonto, kaotate juurdepääsu oma analüütikale ja te ei saa oma biograafiasse klõpsatavat linki lisada.

Teisest küljest, kui teie konto on looja, ei saa te oma biograafiasse klõpsatavat linki lisada.

Kui sa mitte sageli vaadake oma analüüse või te ei pea oma biograafias midagi linkima, siis isiklikule kontole tagasi lülitumine ei mõjuta teid negatiivselt.

Kui aga soovite juurdepääsu oma konto analüüsile või soovite lisada oma biograafiasse lingi, peaksite enne isiklikule kontole tagasi lülitumist kaks korda järele mõtlema.

Igatahes on allpool samm-sammult juhend TikTokis isiklikule kontole lülitumiseks.

samm: minge oma TikToki profiilile ja puudutage kolme punkti

Avage TikTok > oma profiil > kolm punkti.

Esimene samm on minna oma TikToki profiilile ja puudutada kolme punkti.

Esiteks avage oma mobiilseadmes TikTok.

Pange tähele, et te ei saa selleks kasutada TikToki töölaual, kuna te ei saa seal oma seadeid muuta.

Kui olete TikToki avanud, puudutage ikooni Mina alumisel navigeerimisribal.

See viib teid teie TikToki profiilile.

Oma TikToki profiilil näete ülemisel navigeerimisribal kolme punkti/kolme punktiga ikooni.

Puudutage kolme punkti lehe Seaded ja privaatsus avamiseks.

Jätkake järgmise sammuga, et õppida, kuidas navigeerida lehele, kus saate tagasi isiklikule kontole lülituda.

2. samm: puudutage valikut Konto haldamine

Seaded ja privaatsus > Konto > Konto haldamine.

Kui olete oma TikToki profiili kohal kolme punkti puudutanud, jõuate lehele Seaded ja privaatsus lehel.

Lehel Seaded ja privaatsus näete mitut päist, sealhulgas konto, sisu ja tegevus, vahemälu ja mobiilsideandmed, tugi ja teave.

Otse konto päise all (lehe Seaded ja privaatsus esimene päis) näete vahekaarti Halda kontot.

Leht Konto haldamine võimaldab teil muuta oma konto teavet ja konto juhtimise seadeid.

Samuti saate seal lülituda isiklikule/looja-/ärikontole.

Puudutage valikut Konto haldamine et minna konto haldamise lehele.

Jätkake viimase sammuga, et teada saada, kuidas saate TikTokis isiklikule kontole lülituda.

3. samm: puudutage nuppu Lülita isiklikule kontole

Konto haldamine > Konto juhtimine > Lülitu isiklikule kontole.

Kui olete lehel Konto haldamine, näete paari päist, sealhulgas konto teave ja konto juhtimine.

Jaotises Konto teave saate muuta oma telefoninumbrit, e-posti aadressi ja parooli.

Under Konto kontroll , saate olenevalt kontost, mis teil praegu on, lülituda isiklikule, looja- või ettevõttekontole.

Näiteks kui teie konto on ärikonto, näete valikut Lülita isiklikule kontole ja valikut Lülita loojakontole.

Teisest küljest, kui teie konto on looja, näete valikut Lülitu isiklikule kontole ja valikut Lülitu ettevõttekontole.

Lõpuks, kui teie konto on isiklik, ei saa te isiklikule kontole lülituda.

Teisisõnu, teie konto on juba isiklik ja te ei pea seda kasutama.

Isiklikule kontole lülitumiseks puudutage Lülita isiklikule kontole Kontokontrolli päise all.

Kui olete puudutanud valikut Lülita isiklikule kontole, ilmub teie ekraanile hüpiksõnum, mis teatab, et kaotate juurdepääsu Analyticsile (kui teie konto on ärikonto).

Lõpuks puudutage Isiklikule kontole naasmiseks lülitu tagasi.

Õnnitleme, olete TikTokis edukalt lülitunud isiklikule kontole!

Kas saate TikTokis tagasi isiklikule kontole lülituda?

Jah, saate TikTokis tagasi isiklikule kontole lülituda.

Kui lülitusite TikTokis ettevõttekontole või loojakontole, saate lülituda tagasi isiklikule kontole igal ajal.

Konto vahetamisel ei ole ajalisi piiranguid.

Näiteks kui lülitusite TikTokis kogemata üle ettevõtte kontole, saate kohe isiklikule kontole tagasi lülituda.

Lihtsalt navigeerige oma profiilile, puudutage kolme punkti, puudutage Halda kontot ja seejärel Lülita isiklikule kontole.