Mida teised vaatajad Facebooki loos tähendavad? — 2024

Kas Facebooki loos vaatab seda lugu veel 1 inimene?





Siin on täislause , seda lugu vaatas veel 1 inimene. Kuna seda avalikuga jagati, nägi seda inimene, kellega te pole sõber.



Tagasi 28. märts 2017 , Facebook käivitas lood, kus kasutajad saavad oma sõpradele vaatamiseks üles laadida foto või video (mis kestab 24 tundi).



See sarnaneb Snapchat Stories'iga (lugude algne looja).



Aastate jooksul on uued sotsiaalmeedia platvormid, nagu YouTube, LinkedIn, Twitter ja palju muud, hüppanud.



Lugude abil saavad kasutajad sujuvalt jagada hetke oma elust oma sõprade ja perega.

Samuti saavad kasutajad vaadata, kes nende lugusid vaatasid, vaadates oma vaatajate loendit.

Vaatajate loendis on aga mõned segadust tekitavad terminid, näiteks Teised vaatajad Facebooki lugudes.

Kui juhtusite selle terminiga kokku puutuma (nt seda lugu vaatas veel x inimene), võite mõelda, mida see tähendab.

Päeva lõpus soovite teada, kes teie lugusid nägi.

Sellest artiklist saate teada, mida teised vaatajad Facebooki lugudes tähendavad, kuidas neid näha ja palju muud.

  1. Mida teised vaatajad Facebooki loos tähendavad?
  2. Kuidas Facebookis teisi vaatajaid näha
  3. Kuidas Facebookis teistest vaatajatest lahti saada
  4. Kas teised vaatajad tähendab, et olen blokeeritud?
  5. Järeldus

Mida teised vaatajad Facebooki loos tähendavad?

Teised vaatajad on inimesed, kes on teie lugu vaadanud kes pole sinuga sõbrad Facebookis.

Näiteks kui on kirjas, et seda lugu vaatas veel 5 inimest, tähendab see, et teie lugu on vaadanud viis inimest, kellega te pole sõber.

Teised vaatajad kuvavad ainult siis, kui olete muutnud loo privaatsusseade Facebookis.

Vaikimisi määratakse teie loo privaatsusseadeks Ainult sõbrad.

Sõbrad tähendab ainult seda, et ainult teie Facebooki sõbrad saavad teie lugu vaadata.

Kui sa juhtusid muutke see avalikuks , näevad kõik Facebooki või Messengeri kasutajad teie lugu.

Sellegipoolest, kui keegi, kes pole teie sõber Facebookis, vaatab teie lugu, lisatakse ta jaotisesse Muud vaatajad.

Kui muutsite oma loo privaatsusseadeks Avalik, saavad inimesed, kellega te Facebookis sõbrad ei ole, teie lugusid vaadata.

Need kasutajad on liigitatud jaotisesse Muud vaatajad ja te ei näe nende profiile.

Irooniline, et kasutajad jaotises Muud vaatajad on anonüümsed.

Samuti on olemas privaatsusseade nimega Kohandatud, kus saate valida, kes saavad teie lugu vaadata.

Kui soovite oma lugu näidata ainult a valitud sõpruskond , saate selle valiku teha.

Kuid see seade ei võimalda avalikkusel teie lugu näha, mistõttu teisi vaatajaid ei kuvata.

Kuidas Facebookis teisi vaatajaid näha

Facebook ei kuva teiste vaatajate profiile.

Kahjuks sina ei näe Teised vaatajad Facebookis.

Facebooki sõnul näete, kui teie loo privaatsusseade on avalik, näete ainult teie lugu vaadanud jälgijaid, kuid mitte nende konkreetseid nimesid.

Kui teie loo privaatsusseadeks on määratud Avalik, saavad kõik teie lugu vaadata.

Inimesed, kes on teie lugu vaadanud et te pole sõbrad koos Facebookis kuvatakse jaotises Muud vaatajad.

Nende nimed jäävad aga anonüümseks.

Teisisõnu, kasutajad jaotises Muud vaatajad peidetakse sinult.

See piirang on paljudele kasutajatele pahaks pannud, kuna nad ei näe, kes on teised vaatajad.

Seal on isegi a petitsioon (looja Wendy Williams) mis nõuab Facebookilt teistele vaatajatele näitamist.

Sa saad petitsioonile alla kirjutama kui sa muudatust toetad.

Kuidas Facebookis teistest vaatajatest lahti saada

Avage Facebooki rakendus > profiil > lisa lugu > lisa foto/video > privaatsus > sõbrad.

Teistest vaatajatest Facebookis vabanemiseks peate muutke oma loo privaatsus valikuks Sõbrad kui järgmine kord loo postitad.

Põhjus, miks teised vaatajad teie Facebooki lugude vaadetes kuvatakse, on see, et olete muutnud oma loo privaatsusseadeks Avalik.

Kui muutsite oma loo privaatsusseadeks Sõbrad avalikuks, näevad teie lugu kasutajad, kes pole teiega Facebookis sõbrad.

Need kasutajad on alla liigitatud Teised vaatajad (nt seda lugu vaatas veel 1 inimene).

Kui soovite takistada võõrastel teie lugusid vaatamast, peate muutma oma privaatsusseadeid.

Siin on samm-sammuline juhend selle kohta, kuidas saate Facebooki rakenduses teistest vaatajatest lahti saada.

  1. Avage oma Facebooki profiil > Lisa lugu.
  2. Lisage foto/video.
  3. Puudutage ekraani vasakus alanurgas valikut Privaatsus.
  4. Muutke oma privaatsusseadeks Sõbrad.

Märkus. Seda seadet peate muutma ainult üks kord.

Kui olete muutnud oma privaatsusseadeks Sõbrad, saavad tulevikus postitatud lood seda teha näha ainult teie sõbrad.

Teisisõnu, inimesed, kes pole teiega sõbrad, ei näe teie lugusid.

Seega ei lase see teistel vaatajatel teie loo vaadetes kuvada.

Kas teised vaatajad tähendab, et olen blokeeritud?

Kui keegi blokeerib teid kohe pärast teie loo vaatamist, peidetakse tema profiil ja teie loo vaadetes näete 1 vaatajat.

Jah, teised vaatajad teie Facebooki lugude vaadetel võib tähendada et olete blokeeritud.

See on aga äärmiselt ebatõenäoline.

Teised vaatajad on teie lugu vaadanud inimesed, kellega te Facebookis ei ole sõber.

Kui olete Facebookis blokeeritud, ei näe te selle inimese postitusi, lugusid ja teid eemaldatakse sõbrana.

Samuti ei näe inimene teie postitusi ega lugusid.

Kui aga inimene nägi sinu lugu ja blokeeris teid kohe pärast seda , näete oma loo vaadetel selle asemel 1 vaatajat.

Te ei näe inimese nime.

Kui inimene teid deblokeerib, lisab teid Facebooki ja te nõustute sellega, kuvatakse tema nimi uuesti teie lugude vaadetes.

Seda teooriat on testitud kahe kontoga ja see on osutunud tõeks.

Järeldus

Seetõttu on oluline teada, kes teie lugusid vaatas privaatsuse ja turvalisuse põhjustel.

Kahjuks, kui muutsite oma privaatsusseadeks Avalik, ei näe te kahjuks teie lugusid vaadanud inimesi, kellega te pole Facebookis sõber.

Facebook ei ole veel kuvanud, kes on teised vaatajad, nii et näete ainult oma sõpru, kes teie lugu vaatasid.

Siin on peamised kaasavõetud artiklist:

  • Kui muutsite oma loo privaatsusseadeks Avalik, näevad kõik Facebooki ja Messengeri kasutajad teie lugu.
  • Teised vaatajad on inimesed, kes ei ole sinuga Facebookis sõbrad.
  • Te ei näe teisi vaatajaid, kuna Facebook neid tahtlikult peitis.
  • Kui keegi blokeerib teid kohe pärast teie loo vaatamist, näete oma loo vaadetes ühte vaatajat, kuna tema profiil on teie eest peidetud.

Kokkuvõttes on see väga soovitatav et määrasite oma privaatsusseadeks Sõbrad.

Vastasel juhul näevad võõrad teie lugu ja te ei saa teada, kes nad on.